چگونه یک کسب و کار را توسعه دهیم؟

چگونه یک کسب و کار را توسعه دهیم؟

دنیای امروز کسب و کار سراسر پیچیدگی است و روند تغییرات در حوزه کسب و کار چنان سریع است که بر خلاف گذشته باید راهبردهای روزانه و متنوعی را به کار بست تا بتوان از خانها و موانع متعدد پیش رو گذر کرد .

در ادامه به چند راهبرد اساسی برای توسعه و بهبود کسب و کارها اشاره می کنیم :

1. مشتری ایده آل خود را تعریف کنید

بازار هدف شما ممکن است مانند زمانی که برای اولین بار کسب و کار خود را راه اندازی کرده اید نباشد. پیشنهادات شما تغییر می کند، شما یاد می گیرید که چه چیزی موثر است، و می بینید که چه کسانی به کسب و کار شما علاقه مند هستند. به مشتریان فعلی خود نگاهی بیندازید تا جزئیاتی را که برای بازار شما جذاب است، درک کنید.

همچنین، به دنبال جایگاه های جدیدی باشید که ممکن است در ابتدا از دست داده باشید. این مناطق از بازار می توانند فرصت هایی برای رشد باشند. هر چیزی که می توانید در مورد مشتری ایده آل خود پیدا کنید. علایق آنها چیست؟ چه مسائلی باید مورد توجه قرار گیرد؟ چقدر حاضرند خرج کنند؟ از این اطلاعات برای بازاریابی برای مشتریان هدف استفاده کنید.

2. ارزش کسب و کار خود را مشخص کنید

شما باید مشتریان را متقاعد کنید که از کسب و کار شما خرید کنند تا رشد کنند. شما این کار را با نشان دادن ارزش شرکت خود به مشتریان انجام می دهید. چه چیزی پیشنهاد می کنید که شما را از رقبا متمایز می کند؟ استراتژی های بالقوه رشد کسب و کار شما باید از پیشنهاد فروش منحصر به فرد شما ناشی شود. چیزی که کسب و کار شما را منحصر به فرد می کند باعث فروش می شود.

دریابید که چرا مصرف کنندگان کسب و کار شما را به رقبای شما ترجیح می دهند و شما را انتخاب می کنند. به مشتریان مکرر و کسانی که افراد بیشتری را به شما ارجاع می دهند نگاهی بیندازید. چگونه می دانید که مشتریان شما چه ارزشی در مورد کسب و کار شما دارند؟ معمولا مشتریان دوست دارند نظرات آنها شنیده شود، پس از آنها بپرسید.

با مشتریان خود در محل فروش صحبت کنید و از آنها بپرسید که آیا آنها چیزی را که به دنبال آن بودند پیدا کرده اند. مشتریان را تشویق کنید تا محصولات و خدمات شما را در وب سایت شما بررسی کنند.

3. استراتژی های تعامل با مشتری را مرور کنید

تعامل با مشتری، مشتریان را تشویق می کند که به کسب و کار شما علاقه مند شوند و از آن خرید کنند. شما تجربیاتی ایجاد می کنید که روابط با مشتریان را تقویت می کند. بسیاری از ایده ها برای استراتژی های رشد کسب و کار با ایجاد پایگاهی از مشتریان وفادار شروع می شوند.

از لحظه ای که مشتری بالقوه درباره کسب و کار شما می شنود، نظر خود را شکل می دهد. شما باید از اولین تماس تا پایان خط فروش خود، یک تجربه مثبت ارائه دهید. با ایجاد فرآیندهای کاربر پسند و گوش دادن به آنها به مشتریان نشان دهید که به آنها اهمیت می دهید. از رسانه های اجتماعی برای حفظ ارتباط با مشتریان و رفع مشکلات استفاده کنید.

نشان دهید که مایل به رفع مشکلات و پاسخ به سؤالات هستید. و محتوایی ایجاد کنید که برای بازار شما جالب و مفید باشد.

4. کاهش هزینه ها

برای توسعه کسب و کار خود به پول نیاز دارید. کاهش هزینه های جاری به شما سرمایه بیشتری برای صرف فرصت های رشد می دهد.

همانطور که کسب و کار خود را اداره می کنید، یاد می گیرید که چگونه کارها را کارآمدتر انجام دهید. ببینید آیا می‌توانید هزینه‌های کسب‌وکاری را که در حال حاضر انجام می‌دهید کاهش دهید.

ممکن است بتوانید کالای کمتری سفارش دهید یا گزینه ارزان‌تری پیدا کنید. با فروشندگان خود روابط بلندمدت ایجاد کنید. هرچه فروشندگان شما بیشتر بخواهند با شما کار کنند، شرایط پرداخت شما بهتر خواهد بود.

همین ایده در مورد وام دهندگان نیز صدق می کند. از یک بانک برای بانکداری تجاری استفاده کنید و از خدمات ارائه شده بهره ببرید.

5. اهداف را ایجاد کنید

یکی از ضروری ترین بخش های استراتژی رشد کسب و کار کوچک شما، مجموعه ای از اهداف است. برای کار کردن باید چند هدف کلیدی ایجاد کنید.

  • یک دوره زمانی مشخص برای دستیابی به اهداف در نظر بگیرید.
  • تلاش های خود را در پایان دوره مرور کنید.
  • از دو تا سه هدف قابل سنجش برای پیگیری پیشرفت استفاده کنید.
  • اغلب، هدف نرخ رشد درصدی برای افزایش فروش شماست.

به عنوان مثال، شما در سال گذشته 50000 دلار درآمد داشتید و می خواهید فروش خود را 10٪ افزایش دهید. هدف نرخ رشد شما کسب درآمد 55000 دلاری در سال آینده خواهد بود.

  • شما می توانید از معیارهای مختلفی برای اندازه گیری اثربخشی استراتژی های رشد کسب وکار کوچک خود استفاده کنید. معیارهای رایج شامل افزایش تعامل مشتری، تعداد مشتریان، پیشنهادات و کارکنان در لیست حقوق و دستمزد است.
  • از گزارش‌گیری در نرم‌افزار حسابداری خود برای اندازه‌گیری دقیق معیارهای رشد کسب‌وکارتان استفاده کنید.

تألیف و ترجمه :مجید شفیعی ( استراتژیست و مدرس توسعه کسب و کار)

About the Author

You may also like these